3 TIPS VOOR IN-EDIT VAN ONZE FILMPROGRAMMEUR

3 TIPS VOOR IN-EDIT VAN ONZE FILMPROGRAMMEUR

Donderdag gaat IN-EDIT van start! Het festival zit weer boordevol unieke muziekfilms, waarvan je een groot deel nooit verder in de cinema zal kunnen bezichtigen. Om door de vele opties een weg te banen, hierbij drie tips van onze filmprogrammeur Steven.

Za 15 apr - GOD SAID GIVE 'EM DRUM MACHINES (2022)
Een must-see voor liefhebbers van elektronische muziek, een Nederlandse première van deze zeer goed geresearchte docu over de geboorte van de beat in Detroit.

Zo 16 apr - CAN AND ME (2022)
Mijn liefde voor CAN begon na het luisteren van de soundtrack van de trippy misdaadfilm Inherent Vice (2014) – het awesome nummer Vitamin C ¬ maar ik was er duidelijk laat bij, want CAN is een super invloedrijke Duitse elektronische act waar jij meer over moet weten!

Zo 22 apr - KIDS OF THE BIMS (2022) + LIVE: AMARTEY
Een van de meer fascineerde wijken van Amsterdam heeft een lange geschiedenis van muzikale en creatieve output, die lange tijd redelijk genegeerd is. Deze korte film - die nu een nieuwe versie heeft gekregen - is lokaal geproduceerd is probeert daarin verandering in te brengen, en wat liefde voor de artiesten en mensen uit de Bims te delen. Het is de slotfilm van het festival, met een Q&A en live-optreden van Amartey!

A dancing crowd within the Melkweg with a single singer on the stage.

ALTIJD VOORAAN MET DE NIEUWSBRIEF

De nieuwste shows, het laatste Melkwegnieuws en leuke acties in je mailbox? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!
Wij gaan zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Voor meer informatie, check ons Privacy Statement.