Geplaatst op

Call for Graduates expo nu te zien in de stad!

Melkweg Expo en Nest presenteren 27 kunstenaars in de straten van Amsterdam en Den Haag! Maak nu een culturele tour door alle stadsdelen van Amsterdam en ontdek het werk van afstuderende kunstenaars. Download de izi.travel app en zoek Call(s) for Graduates op of klik op de linkjes hieronder. See you on the streets!

Door het sluiten van de kunstacademies verloopt het landelijke afstuderen anders: de afstudeertentoonstellingen worden verplaatst naar het najaar, of intiemer gepresenteerd. Nest en Melkweg Expo hebben de studenten van lichting 2020 (BA/MA autonoom) van alle kunstacademies in Nederland daarom uitgenodigd om een foto van het afstudeerwerk in te sturen voor een tentoonstelling in de openbare ruimte van Den Haag en Amsterdam.

 Uit de bijna 300 inzendingen is door de commissie een selectie gemaakt die een goed beeld geeft van de lichting 2020. Vanaf 1 juli is op ruim 400 poster-reclameplekken in Den Haag en Amsterdam afstudeerwerk te zien en kan je via de izi.travel app een begeleide wandeling maken langs alle kunstenaar in Amsterdam Centrum en Amsterdam Zuid, en een kortere route langs 17 kunstenaars in Amsterdam Oost en West.

Bebe Blanco Agterberg
Andrea Asili
Christine Ayo
Maya Berkhof
Eugenie Boon
Rakshita Bhargava
Annabelle Binnerts
Louiza Charitonidou
Danny Choi
Tatiana Duran Martinez
Larissa Esvelt
Anastína Eyjólfsdóttir
Sofie Flinth Bredholt
Wouter van der Giessen
Philipp Groubnov
Ju-An Hsieh
Natalia Jordanova
Zwaantje Kurpershoek
Narges Mohammadi
Jaehun Park
Michelle Piergoelam
Karina Puuffin
Paula Garcia Sans
Nina Schollaardt
Annemiek van der Wilt
Pippilotta Yerna
Rosa Zangenberg

Lees op Mister Motley alles over de 27 studenten en haal je fiets of wandelschoenen tervoorschijn! See ya on the streets!