Geplaatst op

Programma opgeschort tot 1 september vanwege maatregelen overheid

Op last van de overheid mogen er tot 1 september geen evenementen plaatsvinden. Vanwege deze maatregel hebben wij moeten besluiten onze deuren tijdelijk te sluiten. 

De programma's in de periode tot 1 september kunnen geen doorgang vinden. Waar mogelijk gaan we samen met de artiest of organisatie op zoek naar een nieuwe datum. Zodra we deze gevonden hebben worden kaartkopers hierover per mail op de hoogte gesteld. Ook kun je in dit overzicht terugvinden voor welke programma’s inmiddels een nieuwe datum is gevonden.

Voor meer informatie over wat je kunt doen indien je verhinderd bent op de nieuwe datum of indien het programma dat je zou bezoeken wordt afgelast, verwijzen we je naar deze pagina.

Helaas is vanwege bovenstaande ook onze receptie tot nader orde gesloten en zijn we om die reden momenteel enkel op dinsdag en donderdag telefonisch bereikbaar. Indien je op een ander moment contact met ons op wilt nemen raden we je aan om een mailtje te sturen naar info@melkweg.nl We proberen deze dan zo spoedig mogelijk te beantwoorden.
 
We hopen je snel weer te verwelkomen in ons pand. Stay safe!

Deze pagina werd voor het laatst geupdate op donderdag 30 april om 15:00 uur.