Geplaatst op

De deuren gaan weer verder open!

Onze deuren zijn vanaf 25 september weer geopend voor evenementen waarbij we de 1,5 metermaatregel niet meer hoeven te handhaven. Het laten zien van een coronatoegangsbewijs is vanaf dan verplicht. Daarnaast geldt er nog steeds een beperkte capaciteit van 75% bij concerten en sluiten onze barren om 00.00.

Momenteel zijn we druk bezig diverse programma's passend te maken in onze agenda. Daarbij kijken we ook naar clubavonden, zodat er weer gedanst kan worden!

Zien we je gauw weer? Bijvoorbeeld bij rapper en mede-oprichter van Rotterdam Airlines Jairzinho of de alternatieve trap van Black Acid op 25 september. Of schuif 26 september aan bij Curated By met het beste van drum & bass, jungle en alles daartussen. Of kom 1 oktober naar Joy Division Undercover voor een avond postpunk.

Wil je onze expo bezoeken? Ook daar kunnen we meer bezoekers toelaten.  Futures en Melkweg Expo presenteren het fotofestival HYBRIDS: Forging New Realities as Counter-Narrative. Na een digitaal evenement in 2020, vindt deze editie zowel off- als online plaats van 10 september tot en met 17 oktober 2021. Het festival combineert tentoonstellingen, lezingen, ontmoetingen, workshops en rondleidingen. De expo is gratis te bezoeken. 

Meer weten? Check onze agenda

Meer weten over het coronatoegangsbewijs en hoe dat in zijn werk gaat? Op melkweg.nl/jouwbezoek vind je meer informatie.