Geplaatst op

Ferocious Dog Food Drop – Inzamelingsactie

Ferocious Dog is als band enorm betrokken en begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens concerten een Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, en in dit geval, lokale daklozen organisaties. Omdat Ferocious Dog ook van Nederland is gaan houden, willen zij deze traditie hier voortzetten. Bij dit concert in de Melkweg vragen ze donaties voor lokale daklozen organisatie De Regenboog.
De Regenboog groep heeft aangegeven dat ze het liefst de volgende producten ontvangen (Bij voorkeur alles voor mannen, aangezien 90% van de bezoekers van de huizen man is):
- Warme jassen
- Slaapzakken
- Handschoenen
- Sjaals/mutsen
- Headsets/Oortjes (Zodat bezoekers die een telefoon of iPod hebben, naar muziek kunnen luisteren om even aan iets anders te kunnen denken. Muziek helpt iedereen.)
- Onderbroeken (Nieuw)
- Sokken (Nieuw)
- Riemen
- Deodorant
- Petten
- Prijzen voor de bingo in hun (dag)opvang huizen (toiletartikelen, snoep e.d.)
- Toiletartikelen voor de huizen waar mensen kunnen douchen en scheren
- Goede, stevige, warme winterkleding voor mannen (jassen, truien, broeken etc.)
De band vraagt iedere bezoeker iets te doneren, al is het maar een rol deodorant of een paar sokken. Geef wat je kunt missen. Het zou super gaaf zijn als we op deze manier laten zien dat we ook hier in Nederland hulp willen bieden aan onze medemens. Zet de traditie voort!