Geplaatst op

Guest playlists

We missen de nacht en de bijbehorende muziek, daarom vragen we dj's die regelmatig bij ons draaien hun favoriete platen te delen. Waaronder het huis-fenomeen Joost van Bellen, Drum & bass legende Nymfo & dubstep, grime en garage DJ Gomes trappen af! 

JOOST VAN BELLEN​
"
Ik heb een All Nighter playlist gemaakt. Die bleek ook voor mijzelf hard nodig. Ik mis het experiment, de uitdaging om 5 of 6 uur lang muziek te draaien waarvan ik driekwart nooit eerder heb gedraaid. Ik mis het om op scherp te staan. En ja: ik mis de mensen op de dansvloer die vreemde brokken voorgeschoteld krijgen en die dat onbekende desalniettemin slikken. Ik mis de uitdaging om die dansvloer niet leeg te jagen maar toch over de grenzen te gaan. Ik mis ook m’n matties van dat muziekbastion, van portiers tot glazenhalers, lichtmannen en barvrouwen (m/v/i), bedrijfsleiders, programmeurs, technici en podiumbouwers. Ik mis Jacky op het trapje in de dj-booth die genietend van de muziek mijn wodkafles opent en de vlijmscherpe clubveteraan de luxe Ruud die aan de stagerand hangt en zegt dat ik het goed doe. Ik mis zelfs de verdwaalde extatische toeristen linksvoor. Hopelijk kunnen die all-nighters op het intieme zoldertje van de Melkweg binnen niet al te lang weer van start."


NYMFO
"Onder het mom van 'support your locals', ben ik gegaan voor een lijst met muziek van alleen maar Nederlandse drum and bass artiesten. Om te laten zien dat er veel oud en nieuw talent rondloopt hier, die het hele spectrum van de scene representen. Het gaat van diep, naar donker, naar hard en liquid!"DJ GOMES
"Ik heb een playlist gemaakt die ideaal is om deze zomer op te zetten als je lekker ontspannen op het strand of in het park zit, enjoy!"