Geplaatst op

MO´Knowlegde panel twee aangekondigd

We trappen 2021 af met een nieuw MO’Knowledge online panel waar jullie zangeres Numidia al jullie brandende vragen kunnen stellen. 

Numidia is een Marokkaans-Nederlandse zangeres die o.a. te horen is op de hit ‘Meli Meli’ van Ali B en Ronnie Flex en heeft ook al een platencontract bij Trifecta binnengesleept. Hiernaast heeft ze in 2020 de FunX Awards voor Artist of the Year en Best Song met Tout Est Bon featuring Boef bemachtigd.

De talentvolle zangeres werd bekend met haar deelname aan The Voice Kids, waar ze in 2015 in de finale stond. Ondertussen heeft Numidia niet stilgezeten en is ze ook te horen op haar nieuwe tracks ‘Alleen Wij’ in samenwerking met Famke Louise en ‘Chale’ in samenwerking met Johnny 500 en Chip Charlez. 

Benieuwd hoe zij haar carrière is begonnen, wat haar muzikale plannen zijn de komende tijd of wil je haar om tips vragen om je eigen carrière een kickstart te geven? Tune in op woensdag 27 januari om 20.00. Check het Facebookevenement voor meer info. 

Georganiseerd in samenwerking met Paradiso Melkweg Productiehuis en Yallah! Yallah! Mede mogelijk gemaakt door Stadsdeel Nieuw-West.