Geplaatst op

MO'CAMP | Meet begeleider Leeroy

Leeroy is een derde van de legendarische rapformatie Zwart Licht, die al sinds 2008 de Nederlandse hiphop scene domineert met energieke live performances en kwalitatieve albums. In de afgelopen jaren zet Leeroy zichzelf als solo artiest in de spotlight door o.a. het belichten van maatschappelijke issues in zijn muziek.

Zijn nieuwe artistieke visie is een goed voorbeeld van wat voor soort ontwikkelingen volwassen worden in de hiphopscene met zich meebrengt. De liefde voor de culture groeit, maar daarbij ook je blik op maatschappelijke problemen én jouw rol in deze. Leeroy kiest er duidelijk voor om zijn steentje bij te dragen. Een ware community leader, coach voor vele nieuwkomers in de scene en altijd in voor een street politics sessie. 

Tijdens Mo'Camp op Zondag 16 Februari van 15:00 - 17:00 uur kan jij onder begeleiding van Leeroy tips en tricks over studio sessies krijgen. Samen met Joshua J tik je beats en met onze Angelo Bromet en Tommi van Yallah Yallha werk je mee aan de volgende editie van ‘Wat is die Mo dan?’. Check het facebookevenement voor meer info!