Geplaatst op

Melkweg doet weer mee met Rabo ClubSupport

Wij doen dit jaar weer mee met Rabo Clubsupport! Met Rabo ClubSupport investeert de Rabobank in verschillende clubs met maatschappelijke doeleinden, om ze sterker en toekomstbestendig te maken. Wij hebben ons net als vorig jaar weer aangemeld bij de Rabo ClubSupport met Milk Made, dé lab-afdeling binnen de Melkweg die zich richt op de ontwikkeling van talent in een vroege fase.

Creatieve jongeren werken aan hun toekomst én die van de Melkweg d.m.v. verschillende projecten en programma's, zowel online als live. Met het presenteren van verschillende muzikale genres en kunstvormen en de constante aandacht voor nieuw talent blijven we een relevante thuishaven voor een divers jong publiek. Melkweg en Milk Made supporten jonge creatieven niet alleen binnen de Melkweg-muren, maar ook in de stadsdelen bij de ontwikkeling naar een beroepspraktijk. In Nieuw-West is Milk Made bijvoorbeeld al samen met het stadsdeel en (lokale) partners gestart met het informeren van jonge talenten middels een serie live en online bijeenkomsten genaamd ‘Wat Is Die Mo?’. De volgende fase is het ondersteunen van een lokaal makerscollectief dat op een vaste locatie in het stadsdeel jongeren gaat bijstaan. Een plek voor advies, kennisuitwisseling, co-creatie en netwerkuitbreiding.

Nu is het tijd om te stemmen- en hier hebben we jullie hulp bij nodig! Heb jij of ken jij mensen met een Rabobank rekening? Stem dan nu voor Melkweg in de categorie Cultuur! Stemmen kan via de Rabo App of via www.rabobank.nl/clubsupport. Vorig jaar hebben wij een mooi bedrag in ontvangst mogen nemen, waar we mooie stappen mee hebben kunnen nemen. Het zou fantastisch zijn om verder te kunnen bouwen. Stemmen is mogelijk tot 25 oktober - spread the word en support jouw Melkweg!