Geplaatst op

Een ode aan de Amsterdamse popzalen door Dadara en Def P

Direct nadat de corona maatregelen in Nederland aangekondigd waren, sloegen de legendarische Amsterdamse kunstenaars Dadara en Def P de handen ineen om Paradiso en Melkweg te vieren: De twee meest iconische muzieklocaties van de stad, waar het momenteel oorverdovend stil is.
 

melkweg-8.jpg

Dadara begon met Paradiso, Def P met Melkweg en ondertussen wisselden ze de schilderijen meerdere keren uit. De laatste hand aan de twee kunstwerken is gelegd tijdens een livestream-evenement vanuit Paradiso op 24 april. Het was de eerste samenwerking tussen de twee artiesten na hun eerdere werk aan ‘Geendagsvlieg’, het album uit 1997 van de beruchte rapgroep van Def P, Osdorp Posse. 
 
paradiso.jpg

Om zowel de kunstenaars als de clubs te helpen in tijden van corona zijn beide doeken tijdelijk verkrijgbaar als poster. De opbrengst wordt in zijn geheel verdeeld over de 4 betrokken partijen. Zo snijdt het mes aan twee kanten!

Bestellen
De prijs is € 24,95 per poster of € 39,95 voor beide. Verzending is inbegrepen voor Nederland. Alle winst gaat naar Melkweg, Paradiso, Def P en Dadara om hen te ondersteunen tijdens deze corona-crisis. Plaats je bestelling via de webshop van Mary Go Wild

Bekijk op Amsterdam Unlocked de video van Dadara en Def P die de laatste hand leggen aan de schilderijen.