Geplaatst op

Melkweg kampioen NK Poppodia 2022!

Afgelopen zondag was het eindelijk weer tijd voor een nieuwe editie van het NK Poppodia! Het was een lange dag vol bloedstollende wedstrijden, waarbij poppodia uit heel Nederland tegen elkaar streden voor de titel van best voetballende poppodium. De podia waren aan elkaar gewaagd, maar de Melkweg teams hebben zich van hun beste kant laten zien. 

De heren doorstonden de poulefase, en overleefden daarna de eerste knock-out ronde na een spannende penaltyserie. Ze schopten het tot een epische kwartfinale, maar helaas kwam daar hun reeks overwinningen tot een einde. 

Het damesteam begon de dag met een 4-0 overwinning, wat veel goeds beloofde voor de rest van het toernooi. Het bleek inderdaad een voorproefje te zijn: de ene na de andere wedstrijd werd hierna gewonnen. Het was een enorm spannende strijd, maar de Melkweg dames lieten zich niet kennen en maakten de tegenstander in! Enkel de laatste wedstrijd werd niet winnend afgesloten, maar toen was het kwaad al geschied. Melkweg was daarmee kampioen NK Poppodia 2022.

De dag werd afgesloten met een gezellige afterparty bij organisator Duycker in Hoofddorp. We zijn trots op alle spelers en supporters die zich zondag hebben ingezet. Tot volgend jaar!