Geplaatst op

Melkweg Recommends: Sem van den Hooff

In Melkweg Recommends tippen wij de heetste nieuwe muziek aan jou! De kick-off is voor onze marketing stagiaire Sem van den Hooff. 
 
1. Octo Octa – Find Your Way Home
"House-DJ en producer Octo Octa heeft in februari het EP She’s Calling uitgebracht. Zelf ben ik erg fan van het 2e nummer op de plaat, Find Your Way Home. Het nummer (van 8 minuten lang!) heeft de unieke sound die we kennen van Octo Octa, met een goede mix van house en breakbeat."
 

2. Tash Sultana – Blame It On Society
"Nadat Tash Sultana al een paar singles had uitgebracht keek ik heel erg uit naar het album. En she did not disappoint! Vooral het nummer Blame It On Society staat bij mij op repeat. Het is een chill nummer (en album), waarin Tash’s gitaarskills en stem goed naar voren komen."
 3. Roosevelt – Feels Right
"Ik kende deze band nog helemaal niet, totdat ik ze tegenkwam in onze agenda (thanks Melkweg!). Nu ben ik verkocht! Roosevelt heeft in februari een nieuw album uitgebracht, waarvan ik het nummer Feels Right eruit heb gepikt. Ik zou het omschrijven als Indie met electronische en funky elementen."4. Franc Moody – Losing Touch
"Franc Moody is deze maand uit gekomen met een waar pareltje: Losing Touch. Dit funky disco nummer schreeuwt ultimate summer festival vibes! Ik kan in ieder geval niet meer stil zitten als ik dit luister."5. The Maine – Sticky
"Ik ben al jaren fan van The Maine. Wat deze band zo speciaal maakt is dat ze elk album zien als een era, of tijdperk. Elk album heeft zo zijn eigen feel: van albumcover tot kledingstijl en podiumdesign tijdens de concerten. Het nummer Sticky is afgelopen week uitgekomen, en is hiermee het begin van de nieuwe era: XOXO."