Geplaatst op

Melkweg School Of Melkweg: zakelijk Engels met Pamela

In coronatijd worden er verschillende cursussen en trainingen aangeboden aan onze werknemers. Van Afro-Nederlandse Studies tot timemanagement en van een IT-loopbaantraject tot projectmatig werken; er wordt van alles geleerd. Zo hopen we nóg sterker uit deze coronacrisis te komen. Horeca- en Front Office medewerker Pamela volgde de cursus zakelijk Engels en deelt haar ervaring met ons!
 
Welke cursus/opleiding heb je via de Melkweg gevolgd?
"Ik heb de cursus Engels gevolgd van Buffi Duberman." 

Wat heb je geleerd?
"Dat wij Nederlanders als we in het Engels corresponderen veel te direct zijn voor English native speakers! En dat je dus beter een intro, middenstuk en nette afsluiting kunt hebben ipv meteen op z'n Nederlands 'cut to the chase' doet. Buffi, onze Amerikaanse docent die al tig jaar in Nederland woont, wees ons daar de hele tijd op. Verder ging het veel over grammatica en de meest gemaakte fouten door Dutch native speakers, klinkt saai maar dat was het zeker niet!"  

Hoe heb je de cursus ervaren?
"In eerste instantie leerzaam en interessant. Ten tweede was het echt nice om weer collega contact te hebben en als vanouds te lachen met elkaar."

Wat vind je ervan dat de Melkweg in coronatijd deze cursussen aanbiedt?
"Ja supertof! Keep your staff up to date, Melkweg School mag van mij blijven en hopelijk kan het in de toekomst live. In ontwikkeling blijven vind ik persoonlijk heel belangrijk."