Geplaatst op

Melkwegwijs: Etjen van der Vliet

Het is stiller dan ooit in ons pand en we beseffen het dagelijks: een lege Melkweg gaat nooit wennen. We missen jullie, de artiesten en natuurlijk: onze collega’s! In deze Melkwegwijsrubriek checken we daarom af en toe even in om te vragen hoe het gaat en wat hen nu zoal bezighoudt.

Deze week met onze eerste stagemanager, Etjen van der Vliet, die absoluut niet stil zit! 

 
Wat mis je het meeste aan de Melkweg?
"De adrenaline van een productie draaien, het intens samenwerken met collega’s, het geluid van het publiek, de reuk van een zweterige zaal, de relaxtheid van artiesten, het soms moeilijk doen van artiesten, onmogelijke load ins, de altijd makkelijke ombouw naar de nacht en het welverdiende biertje na afloop."
 
Waar kijk je het meeste naar uit als de podia weer open mogen? 
"Zie vorige vraag.. en bovendien gewoon je werk doen, hetgeen waar je goed in bent.. En zeker ook op tour zijn, onderweg zijn.. Gewoonweg: werken!"
 
Wat houd je nu voornamelijk bezig?
"Mezelf overeind houden nadat plotsklaps hetgeen wat je doet en bent onder je voeten wordt weggetrokken. Nu deeltijds market developer voor Sproud, een Zweeds plantaardige melkbedrijf en sinds twee weken bezig met wat collega’s uit de muziekindustrie om een online livestream programma te runnen onder de naam Locked and Live, daarin doe ik de booking, productie, catering en wat maar voorbij komt. Via het model dat we verzonnen hebben kunnen we artiesten en crew financieel steunen en aan zeer welkome inkomsten helpen."

ll-bill.jpg

Meer info: www.lockedandlive.nl  
Fotocredit: Erik Luyten