Geplaatst op

MILK MADE | STORIES OF YOUNG PODCAST EP2

'Stories of YOUNG' is een nieuwe podcast die de stemmen van toonaangevende jonge talenten met verschillende achtergronden viert. In samenwerking met Milk Made hebben zij hun eerste seizoen gecreëerd.

In de eerste aflevering verwelkomde precentatrice Ashlee Janelle de Nederlands/Ghanese artiest Amartey. Ditmaal heeft ze Nederlands/Surinaamse actrice en zangeres Yootha Wong-Loi Sing uitgenodigd. Yootha is o.a. bekend van haar rol in de film ´Hoe duur was de suiker´. De jonge, internationale actrice vertelt over haar journey in de scene en de lessen die zij gaandeweg heeft meegekregen. Verder gaat Yootha o.a. in op de verschillen tussen de Nederlandse en Amerikaanse film industrie, die zij heeft ervaren tijdens het werken aan de film ´Really Love´.

Speciale shout-out naar Yootha - vandaag is namelijk bekendgemaakt dat zij voor haar acteerwerk in ´Really Love´ een speciale juryprijs in de wacht heeft gesleept op het Amerikaanse festival SXSW. Gefeliciteerd, Yootha!

Als je meer wil weten over het leven van Yootha, check de aflevering dan nu hier! Binnenkort meer afleveringen online met o.a. YungNnelg, dus stay tuned for diepgaande en eyeopening gesprekken met jonge creatives.