Geplaatst op

Gevolgen maatregelen persconferentie 13 oktober

Tijdens de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober maakte de overheid bekend over te gaan tot een gedeeltelijke lockdown. Om deze reden hebben wij besloten om per direct voor vier weken onze deuren te sluiten en organiseren we dus tot tenminste woensdag 11 november geen activiteiten met publiek in de zaal.

Helaas heeft dit tot gevolg dat alle programma’s die gepland staan de komende weken niet door kunnen gaan en tevens sluit onze Expo in die periode haar deuren. Vanwege de verplichte sluiting voor horecagelegenheden, is ook ons café voor tenminste vier weken gesloten.

Kaartkopers van de bovengenoemde programma’s ontvangen zo snel mogelijk per mail meer informatie over de gevolgen. In de meeste gevallen gaan we op zoek naar een vervangende datum. Zodra deze bekend is ontvangen kaartkopers opnieuw een mail. Gekochte kaarten blijven geldig voor de vervangende datum. Indien er geen vervangende datum gevonden kan worden, dan wordt het betreffende optreden definitief afgelast. Ook in dat geval nemen we per mail contact op.