Geplaatst op

Nog even niet dansen in de Melkweg

Update n.a.v. persconferentie 9 juli
Na de persconferentie van 9 juli is duidelijk geworden dat we onze deuren voor evenementen met een coronatoegangsbewijs (testen voor toegang) tot en met 13 augustus moeten sluiten. Kaartkopers van de clubnachten die nog op de planning stonden tot en met 13 augustus ontvangen op korte termijn per e-mail meer informatie over de verdere afwikkeling. 

Vandaag hebben we besloten dat we de komende drie weken geen testevenementen organiseren en daarmee komen ook de geplande clubnachten in die periode te vervallen. Vanwege het oplopende aantal besmettingen zijn we van mening nog geen veilige omgeving te kunnen garanderen voor publiek, medewerkers en artiesten. 

Een vervelend besluit, want ook wij hebben afgelopen weekend gezien hoe groot de behoefte bij iedereen is, maar veiligheid staat voorop. De coronaproof programmering, die op 1,5 meter wordt georganiseerd, gaat wel gewoon door. Ook de Expo, Cinema en MILK blijven geopend. Uiteraard houden we de ontwikkelingen de komende weken scherp in de gaten en hopen we iedereen gauw weer in goede gezondheid te ontvangen.

Kaartkopers van de clubnachten die nog op de planning stonden t/m 25 juli ontvangen op korte termijn per e-mail meer informatie over de verdere afwikkeling.