Geplaatst op

Update persconferentie 14 december

2020 is voor iedereen een jaar van continu meebewegen en meeveren, zo ook voor ons. Met veel plezier organiseerden we recentelijk nog diverse ‘coronaproof’ concerten, films en exposities. De aangescherpte maatregelen van dit najaar hadden ons eerder al doen besluiten tot en met het einde van 2020 geen programma’s met publiek in de zaal te organiseren, met uitzondering van ons filmprogramma. Na de persconferentie van 14 december is echter gebleken dat we alsnog volledig moeten sluiten voor publiek met ingang van 15 december tot en met 19 januari.

Kaartkopers van de programma’s die nog op de planning stonden t/m 19 januari ontvangen op korte termijn per mail meer informatie over de verdere afwikkeling.

Online programmering 
Toch blijven we niet helemaal stilzitten en organiseren we online programma´s. Zo is de expositie ‘Starring You’ nu online te bekijken en deze wordt tevens geprojecteerd op de buitenzijde van ons pand (nog t/m eind december). Daarnaast kun je Bab’s Woordsalon online kijken op woensdag 30 december. 

We hopen er natuurlijk op begin 2021 onze deuren weer opnieuw te openen en iedereen weer in goede gezondheid in de Melkweg te zien!

Steun de Melkweg 
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!