Geplaatst op

SAVE THE DATE: ARTY PARTY

Dat de realiteit weerbarstig en onvoorspelbaar is, zal deze lichting vers afgestudeerde kunstenaars niet ontgaan zijn. Toch weten ze werk te creëren en te delen met de wereld waarmee ze de barrières van een lockdown overstijgen. 

Van 13 augustus tot 5 september zie je in Melkweg Expo de tentoonstelling: Arty Party Photography Graduates #4. Hier zie een selectie van de pas afgestudeerde kunstenaars, richting fotografie.

Op 5 september - van 10.00 tot laat - zie je het neusje van de zalm van kunstenaars in de dop in een anderhalve meter kunstparcours. Niet de Arty Party die je van ons gewend was, die hou je van ons tegoed, maar nog steeds dé plek om op één avond te zien wat de nieuwste lichting kunstenaars bezig houdt. 

Als kunstenaar kan je kennis shoppen door o.a. speeddates met kunst professionals en talks volgen die nuttig zijn voor je beroepspraktijk. Als extraatje kan je ook nog aanschuiven bij de Arty Party Writers Desk om aan het einde van de avond een mooie tekst over je werk mee naar huis te nemen.