Geplaatst op

STAGES MARKETINGAFDELING

Ben jij op zoek naar een stage en kun je geen genoeg krijgen van het brede programma van de Melkweg? Lees dan snel verder, want op de marketingafdeling van de Melkweg zijn we op zoek naar stagiairs op verschillende marketinggebieden.
Je kunt bij ons de onderstaande stages lopen, elk met hun eigen specialisatie:
  • Marketing en communicatie of Marketing en communicatie met interessegebied hiphop - Bij deze stages leer je wat het inhoudt om een programma onder de aandacht te brengen van ons brede publiek en welke middelen je hier voor in kunt zetten. 
  • Online marketing & content creatie – Als stagiair online marketing & content creatie leer je wat er allemaal komt kijken bij de online marketing van een podium als de Melkweg. Gedurende je stage ga je zelf ook aan de slag met het maken van content.
  • DTP/grafisch vormgeving – Bij deze stage ondersteun je onze Grafisch Vormgever en ga je samen aan de slag met de verschillende communicatie-uitingen binnen de huisstijl van de Melkweg, zoals bijvoorbeeld concertposters, advertenties, flyers en nieuwsbrieven.
Meer weten? Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over de stages en kun je ook direct reageren! Momenteel is het mogelijk om te solliciteren voor de stageperiode februari - juni 2020.