Geplaatst op

Stages Marketingafdeling

Wij hebben op onze marketingafdeling voor de periode vanaf september 2022 tot januari 2023 verschillende stageplekken beschikbaar, elk met een eigen specialisatie:

 • Online marketing & content creatie 
  Als stagiair online marketing & content creatie leer je wat er allemaal komt kijken bij de online marketing van een podium als de Melkweg. Gedurende je stage ga je zelf ook aan de slag met het maken van content.
   

  Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te reageren.
   

 • Marketing en communicatie 
  Als Stagiair Marketing en Communicatie leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze programma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 


  Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te reageren.
   

 • Marketing en communicatie hiphop 
  Als Stagiair Marketing en Communicatie met interessegebied hiphop leer je over alle facetten die komen kijken bij de promotie van onze hiphopprogramma’s. Hierbij kun je denken aan het bedenken en uitzetten van relevante marketingacties, het samenstellen en versturen van nieuwsbrieven en het bijhouden van onze website en social media kanalen. 


  Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te reageren.
   

 • DTP/Grafisch Vormgeving
  Tijdens deze stage ondersteun je onze grafisch vormgever in dagelijkse werkzaamheden en vormgevingsprojecten en werk je nauw samen met de marketingafdeling. Het werk zal vooral bestaan uit het vormgeven van diverse communicatie-uitingen binnen de huisstijl van de Melkweg, zoals concertposters, flyers, advertenties, signage, social media- en video-content. In de loop van je stage ga je in toenemende mate zelfstandig aan de slag. Er is tevens ruimte voor verdieping, eigen initiatief en opdrachten vanuit de opleiding.

  Meer info en de mogelijkheid om te reageren via deze link.

Uiterste inzenddatum en start sollicitatieprocedure vrijdag 10 juni 2022.