Geplaatst op

TALENT ALERT: AFRA

Afra heeft met haar dj-sets het afgelopen jaar flink huisgehouden in de wereld van de nacht. Met een energieke draaistijl gooit ze moddervette acid, techno, electro en ghetto house moeiteloos in de mix. Afra's passie en aanstekelijke enthousiasme achter de draaitafels bij online radioshows als Operator en Red Light Radio bleef dan ook niet onopgemerkt in partyland. Ze werd uitgenodigd voor Is Burning, stond regelmatig op Thuishaven en heeft dit jaar residenties binnen geharkt bij Spielraum en Radio Radio.

Hoewel de Amsterdamse dj eigenlijk al op haar zestiende begon met draaien, stond muziek altijd op een laag pitje vanwege een andere passie. In het dagelijks leven is Afra namelijk behoorlijk lekker bezig als ontwerper van unieke sieraden. Gelukkig voor alle nachtvlinders is het dj vuurtje flink aangewakkerd, en haar oog voor parels komt daarbij goed van pas. Het enige wat misschien nog ontbreekt is een eigen clubnacht:

Zaterdag 2 maart krijgt Afra daarom vrij spel tijdens de eerste editie van Illuminator in de Melkweg. Voor haar clubnacht heeft ze KI/KI, Jack Roland en Tekken uitgenodigd om genadeloos te knallen in de Upstairs. Check hiernaast alvast een van haar mixen om in de stemming te komen!

Klik hier voor tickets en meer info over Illuminator.

Volg Afra op:
Instagram
Soundcloud
Facebook