Geplaatst op

Update rondom de gevolgen van de aangescherpte coronamaatregelen

Met veel plezier organiseerden we de afgelopen maanden diverse ‘coronaproof’ concerten, films en exposities. We waren dankbaar dat onze zalen eindelijk weer gevuld waren met bezoekers en keken uit naar een mooie programmering in het najaar.

Toen half oktober duidelijk werd dat we overgingen tot een gedeeltelijke lockdown, hebben we veel van de coronaproof-programmering alsnog moeten opschorten. Helaas heeft de aanscherping van de maatregelen tot en met 18 november en het gebrek aan zekerheid voor wat betreft de periode daarna, ons doen besluiten om tot en met het einde van het jaar geen programma’s meer te organiseren met publiek in de zaal. Een lastige beslissing, maar op deze manier voorkomen we nog meer afgelastingen en verplaatsingen. Tevens hopen we zo bij te dragen aan het beperken van reisbewegingen en contactmomenten.

Stil zitten we nooit, en daarom zullen we onze focus in deze laatste twee maanden van dit jaar verleggen naar het organiseren van online programma’s. Zo zal de geplande expositie ‘Starring You’ nu online plaatsvinden en tevens geprojecteerd worden op de buitenzijde van ons pand. Andere aankondigingen volgen binnenkort via onze website, social media-kanalen en nieuwsbrief, zoals je dat van ons gewend bent. Daarnaast zijn we druk bezig met het opstarten van onze Melkweg School of Melkweg, een intern scholingstraject voor al onze medewerkers en freelancers, gericht op persoonlijke ontwikkeling. And last but not least wordt onze webshop binnenkort aangevuld met een aantal winterproof merchandise-artikelen!

Kaartkopers van de programma’s die nog op de planning stonden t/m 31 december 2020 ontvangen op korte termijn per mail meer informatie over de verdere afwikkeling.

We hopen iedereen begin 2021 weer in goede gezondheid in de Melkweg te zien!