Geplaatst op

Kom je bij ons werken?

Wil je aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is en bijdragen aan een onvergetelijke avond voor onze bezoekers? Dan hebben wij dé job voor jou, want op onze afdeling publieksdiensten zijn we op zoek naar parttime horeca- en servicemedewerkers voor diverse functies.

Horecamedewerkers
Als Medewerker Horeca werk je achter de bar of als glazenhaler. Tijdens onze diverse programma’s, zoals concerten en clubnachten, ben je verantwoordelijk voor een hulpvaardige en vriendelijke service richting onze bezoekers. Hiernaast heb je veel contact met je collega’s én omdat je in de zaal werkt krijg je altijd wat mee van de optredens! Is dit iets voor jou? Klik dan snel door voor meer informatie.

Medewerkers café
Als medewerker café werk je in de bediening van MILK, ons café/restaurant. Hier serveren we zowel lunch als diner, maar je kunt er ook terecht voor een drankje. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het inschenken en serveren van drankjes, het uitserveren van gerechten en je zorg voor een welkome en prettige sfeer in het café.  Wil jij aan de slag in de bediening? Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren.

Senior barhoofd café
Als senior barhoofd werk je in MILK, ons café/restaurant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaren van het overzicht achter de bar en in het café, stuur je collega’s aan, heb je contact met de keuken en zorg je voor een welkome en prettige sfeer in het café. Via deze link vind je meer informatie en de mogelijkheid om te solliciteren.