Geplaatst op

Vier Amsterdam Pride in de Melkweg!

De komende week vieren we de liefde in al haar vormen, kleuren en maten tijdens Amsterdam Pride! Benieuwd naar ons programma? Bekijk het hieronder!

Vrijdag 27 juli | LE1F @ ARTY PARTY
Tijdens Arty Party presenteren de beste graduates uit de kunstwereld hun werk! Met een exclusieve show van New York queer rapper LE1F.

Maandag 30  juli | JE SUIS - theateravond over gaybashing
Homohaat is aan de orde van de dag en de tolerantie voor LHBTQI’s lijkt alleen maar af te nemen. Tijdens deze avond gaan podiumkunstenaars uit verschillende disciplines in op het thema gaybashing. De avond wordt afgesloten met een gesprek tussen makers en publiek. Door Raymi Sambo.

Vrijdag 3 augustus | PON DE PRIDE
Deze nacht eren we de Gully Queens van Jamaica, evenals de slachtoffers en overlevenden van 'Murder Music' en ander anti-homo en trans geweld.Deze nacht eren we de Gully Queens van Jamaica, evenals de slachtoffers en overlevenden van 'Murder Music' en ander anti-homo en trans geweld. Pon De Pride is een safe Dancehall space voor de LGBTQAI+ community.

Zaterdag 4 augustus | GOODLUCK
Zuid-Afrika's meest spannende electro-pop band heeft de queer-community vanaf dag één hoog in het vaandel staan. In de video voor hitsingle 'Thinking About You' hebben ze een gay-koppel gecast, iets wat voor Zuid-Afrikaanse begrippen vrij gewaagd is. Ze komen maar al te graag de liefde vieren tijdens Pride!

Zaterdag 4 augustus | JOOST VAN BELLEN ALL NIGHT
Joost van Bellen heeft zich altijd ingezet voor de rechten van LGBTQI-ers en zal deze nacht een extra regenboogkleurig toontje bijzetten. Het wordt een gigantische feestelijke bende!

Zaterdag 4 augustus | FLUFF DISCO PRIDENIGHT
De immens populaire openminded avond in Utrecht komt speciaal voor Pride naar de Melkweg! Een flinke dosis dampende disco, some booty shakin' extravaganza. Een flink arsenaal aan meezingers, slingers, ballonnen, visueel genot, vodka én ode fameuze dildorace om tot aan het ochtendgloren op los te gaan!