STUDIO417-TEONI

EXPO AT CAFE MILK

I’m surrounded by men all day, every day. I support them, and they support me. In a world where so many people want to cause division and separation, I am blessed to be in a nurturing environment - and one where I am not singled out or made to feel different because of my sex.”

Voor haar gloednieuwe expositie Studio 417 heeft de in Londen gevestigde kunstenares Teoni nieuwe werken gemaakt van privémomenten die ze heeft vastgelegd in de studioruimte waarin ze is opgeklommen van assistent tot fulltime en algemeen erkend kunstenares. De tentoonstelling is vernoemd naar de studio die ze deelde met andere creatives, kunstenaars, muzikanten en skateboarders en bestaat uit twaalf werken van olieverf en pastel op papier. Studio 417 is een liefdesbrief aan het belang van ruimte, een viering van gemeenschap en een erkenning van tedere mannelijkheid.

Als kunstenaar in Londen doorbreekt Teoni het snelle leven van de stad door de kwetsbaarheid van de menselijke natuur te onderzoeken. Teoni werkt zelfstandig sinds ze haar rol als assistent van de conceptuele kunstenaar Olaolu Slawn, een protegé van Virgil Abloh, heeft verlaten.

Teoni verkocht haar kunst aan bekende namen als Wizkid, Little Simz, en modeontwerpers Clint419 (Corteiz) en Hussein Suleiman (Daily Paper). Enkele van haar recente openbare kunstprojecten omvatten een muurschildering met studiowerkers Slawn en Atlantic Johnson, evenals een enorme installatieopdracht van Doc Martens.

Over Oyster

Op zaterdag 17 februari 2024 vindt de tweede editie plaats van ons nieuwe muziekfestival genaamd Oyster. Tijdens Oyster staan de genres centraal die voort zijn gekomen uit de (buiten)wijken van de grote Britse steden. Liefhebbers van alternative R&B, hiphop, neo-soul, grime, UK garage en electronic zijn hier aan het juiste adres!