Steun de Melkweg

Word fan van de toekomst!

De maatregelen tegen het coronavirus hebben de programmering in de Melkweg noodgedwongen stilgelegd. Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek.

De Melkweg is een non-profit organisatie die voor 93% afhankelijk is van eigen inkomsten. Zonder programmering zijn er geen inkomsten en zonder inkomsten geen mogelijkheden om artiesten te blijven programmeren. Daarom vragen we je om een donatie. Jouw bijdrage komt ten goede aan het Melkweg Talentfonds dat speciaal bestemd is voor onze programma's en exposities met veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers. Met jouw hulp kunnen we ook in de toekomst programma’s als onze maandelijks showcaseavond voor lokale artiesten RADAR, de Flea Market events en programma’s met jonge beeldmakers zoals Arty Party of CineRadar blijven programmeren. Ook kunnen we op deze wijze onze kleinste concertzaal, de Upstairs, blijven inzetten voor talentvolle artiesten die nog niet in staat zijn om op eigen kracht onze Max of OZ uit te verkopen.

Ruimte geven aan talent is voor de Melkweg vanzelfsprekend en dit doen we dan ook al 50 jaar. Generaties bezoekers hebben ons podium leren kennen als de plek waar zij de 'sterren van de toekomst’ voor het eerst zagen. Een historie die we in ons huidige jubileumjaar en minstens ook de 50 daaropvolgende jaren willen voortzetten!

Doneer en draag bij aan het Melkweg Talentfonds
Doneren aan ons Talentfonds kan door een bijdrage naar keuze over te maken naar Stichting Melkweg, op rekeningnummer NL 33 RABO 0111698065 o.v.v. donatie Melkweg Talentfonds. 

Doneer je ticket
Heb je tickets gekocht voor een vanwege de coronamaatregelen verplaatst of afgelast programma en kun je geen gebruik maken van de aangeboden voucher? Het is ook mogelijk om het bedrag van je ticket te doneren aan het Melkweg Talentfonds. Je ontvangt hierover meer informatie per mail.