Melkweg Expo

Melkweg Expo is een expositieruimte voor innovatieve, hedendaagse fotografie en een platform voor jonge kunstenaars in het hart van Amsterdam. Met fotografie over identiteit, onze samenleving en popcultuur in de breedste zin van het woord als onze hoeksteen, verwelkomen we daarnaast regelmatig ook andere vormen van beeldende kunst. Gekenmerkt door een toegankelijke aanpak, presenteren we kunst die innovatieve, betrokken en inclusief is

Onze kerndoelstelling is het begeleiden, promoten en presenteren van opkomend talent. Als deel van Melkweg Amsterdam kennen we een breed en divers publiek: van kunstkenners en fotografiefans tot toevallige voorbijgangers en muziekliefhebbers na een concert. We zijn altijd open tot 23:00 uur en zelfs tot het ochtendgloren voor de Melkweg-bezoekers om spontane ontmoetingen en confrontaties met kunst mogelijk te maken. 

Met lokale en internationale bondgenoten presenteren we een uniek en doorgaans gratis toegankelijk programma van ministens tien tentoonstellingen per jaar, een multidisciplinair festival, praktische tip-off’s, portfolio reviews, boeiende gesprekken, spontane bijeenkomsten en natuurlijk onze befaamde openingen.

Open: dinsdag t/m zondag: 11:00 - 23:00

Ingang via MILK, Marnixstraat 409
Toegang = gratis

Door de maatregelen als gevolg van het nieuwe coronavirus zijn de deuren van Melkweg Expo momenteel gesloten.

Programma


Nieuws