Melkweg in tijden van corona

Met de huidige maatregelen en verlenging van de lockdown zullen de deuren alsnog volledig gesloten blijven voor publiek tot en met tenminste 20 april. Kaartkopers van de programma’s die nog op de planning stonden t/m 20 april ontvangen op korte termijn per mail meer informatie over de verdere afwikkeling.

Online programmering
Toch blijven we niet helemaal stilzitten en organiseren we online programma´s. Zo kun je elke vrijdag tussen 17.00 en 19.00 intunen voor Radio Melkweg! Een nieuw platform voor DJ’s uit de stad, waar je wekelijks luistert naar een mix van oude bekenden, nieuw talent en gevestigde namen uit het hyperdiverse dancespectrum. Geen vastgeroeste playlists, maar iedere week twee frisse DJ’s met eigen klankpalet live vanuit de Melkweg.

Daarnaast presenteert kunstcollectief Questions Collective tot en met 18 april een video-installatie rond feminisme, gelijkheid en het groepswezen in Melkweg Expo. Je bekijkt de video hier

Check voor een overzicht van allle online programmering en meer informatie onze agenda.

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!


Nieuws