Melkweg in tijden van corona


Update n.a.v. persconferentie 14 september
Onze deuren zijn vanaf 25 september weer geopend voor evenementen waarbij de 1,5 metermaatregel niet meer gehandhaafd wordt. Het laten zien van een coronatoegangsbewijs is vanaf dan verplicht. Daarnaast geldt er nog steeds een beperkte capaciteit van 75% bij concerten en clubavonden en sluiten onze barren om 00.00.

Heb je een ticket gekocht voor een programma dat voor 1 november gepland staat, dan ontvang je hierover per e-mail meer informatie. Voor programma's die alsnog moeten worden afgelast of verplaatst, sturen we ook een e-mail uit met meer informatie over de afwikkeling van de tickets. 

Check melkweg.nl/jouwbezoek voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs.

Online programmering
Heb je onze nieuwe podcastserie Stir It Up al gecheckt? Hierin gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. 

Check voor een overzicht van alle online programmering en meer informatie onze agenda.

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!