Melkweg in tijden van corona

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november werden nieuwe coronamaatregelen aangekondigd, deze hebben helaas ook gevolgen voor onze programmering. Het vooruitzicht van lege zalen de komende weken stemt ons droevig, maar we zetten onze schouders eronder, gaan kijken naar wat wél kan en proberen voor alle geplande programma's een oplossing te vinden. Dat kan betekenen dat ze in een aangepaste vorm door kunnen gaan, verplaatst worden naar een later moment of in uitzonderlijke gevallen worden afgelast. We brengen alle kaartkopers hierover uiteraard zo snel als mogelijk op de hoogte, maar voor sommige shows kan het zijn dat meer informatie pas in de loop van komende week volgt. Onze Expo en café MILK blijven vooralsnog van dinsdag tot en met zondag geopend van 12-17 uur.

Jouw bezoek aan de Melkweg
Voor al onze programma’s geldt dat je een geldig coronatoegangsbewijs moet laten zien. Check melkweg.nl/jouwbezoek voor meer informatie over je bezoek aan de Melkweg.

Melkweg Online
Het is gelukkig nog wel steeds mogelijk om de Melkweg bij je in huis te halen. Via melkweg.nl/online kan je verschillende dj sets, podcasts, optredens en panels van het afgelopen jaar terugkijken!

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn sinds het begin van de coronacrisis noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!