Melkweg in tijden van corona

Met de huidige maatregelen en verlenging van de lockdown zullen de deuren alsnog volledig gesloten blijven voor publiek tot en met tenminste 14 maart. Kaartkopers van de programma’s die nog op de planning stonden t/m 14 maart ontvangen op korte termijn per mail meer informatie over de verdere afwikkeling.

Online programmering
Toch blijven we niet helemaal stilzitten en organiseren we online programma´s. Zo kun je elke vrijdag tussen 17.00 en 19.00 intunen voor Radio Melkweg! Een nieuw platform voor DJ’s uit de stad, waar je wekelijks luistert naar een mix van oude bekenden, nieuw talent en gevestigde namen uit het hyperdiverse dancespectrum. Geen vastgeroeste playlists, maar iedere week twee frisse DJ’s met eigen klankpalet live vanuit de Melkweg.

Daarnaast organiseren we op 6 en 7 maart diverse talks en workshops in het kader van de expositie Claiming Space en vuren we vrouwen aan ruimte in te nemen. Alles is gratis online bij te wonen. Check voor een overzicht van allle online programmering en meer informatie onze agenda.

We hopen er natuurlijk op over een tijdje onze deuren weer opnieuw te openen en iedereen weer in goede gezondheid in de Melkweg te zien!

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!


Nieuws