Melkweg in tijden van corona

Kom je binnenkort bij ons op bezoek? Op deze pagina vind je meer informatie over de bij ons geldende coronamaatregelen. 

Coronaproof programmering
Op 30 juni staat de uitgesproken Nijmeegse zangeres Linde Schöne in onze Max en op 2 juli kun je de dromerige lyrics met trap beats en live instrumenten van Gian bij ons checken. Bekijk onze agenda voor een compleet overzicht van alle coronaproof programma's en houd deze in de gaten voor meer!

Online programmering
We organiseren ook nog steeds online programma´s. Zo kun je elke vrijdag tussen 20.00 en 22.00 intunen voor Radio Melkweg! Luister naar een mix van oude bekenden, nieuw talent en gevestigde namen uit het hyperdiverse dancespectrum. Geen vastgeroeste playlists, maar iedere week twee frisse DJ’s met eigen klankpalet live vanuit de Melkweg.

En heb je onze nieuwe podcastserie Stir It Up al gecheckt? Hierin gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. 

Daarnaast kun je tot en met 27 juni de multidisciplinaire expo OOIT bekijken. Wie langs ons dak bij de hoofdingang loopt, ziet daar vier kleurrijke letters staan van dit veelomvattende woord: OOIT. Met deze speelse verschijning van beeldend kunstenaar Wouter van der Giessen wordt het idee van context en connotatie verder verkend, en worden voorbijgangers geprikkeld om hier hun eigen idee over te vormen. Melkweg Expo en Milk Made nodigden verschillende kunstenaars uit om te reflecteren op dit idee van OOIT. Check hun persoonlijke interpretaties in de gedichten die zij maakten. Elke week lees je een nieuw gedicht bij onze hoofdingang.

Check voor een overzicht van alle online programmering en meer informatie onze agenda.

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!