Melkweg in tijden van corona

2021 is gestart en onze deuren zijn helaas nog altijd meer dicht dan open. Met de inmiddels weer aangescherpte maatregelen en verlenging van de lockdown zullen de deuren alsnog volledig gesloten blijven voor publiek tot en met tenminste 9 februari. Kaartkopers van de programma’s die nog op de planning stonden t/m 9 februari ontvangen op korte termijn per mail meer informatie over de verdere afwikkeling.

Online programmering
Toch blijven we niet helemaal stilzitten en organiseren we online programma´s. Zo is de expositie ‘A Story to Tell, or: Regarding Male Eating Disorders’ nu online te zien. Daarnaast kun je 27 januari een nieuw online Mo’ Knowledge panel checken, waar zangeres Numidia al je brandende vragen beantwoordt. Houd onze agenda in de gaten voor meer online programmering.

We hopen er natuurlijk op over een tijdje onze deuren weer opnieuw te openen en iedereen weer in goede gezondheid in de Melkweg te zien!

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!


Nieuws