Melkweg in tijden van corona

Update n.a.v. persconferentie 9 juli
Op 8 juli besloten we de komende drie weken geen testevenementen meer te organiseren waardoor onze clubnachten voor deze periode kwamen te vervallen. Na de persconferentie van 9 juli is echter duidelijk geworden dat we onze deuren voor evenementen met een coronatoegangsbewijs (testen voor toegang) tot en met 13 augustus moeten sluiten.

Kaartkopers van de clubnachten die nog op de planning stonden tot en met 13 augustus ontvangen op korte termijn per e-mail meer informatie over de verdere afwikkeling. 

Coronaproof programmering
Uiteraard zitten we niet stil en kun je bij ons langskomen voor 1,5 meter programma's. Op deze pagina vind je meer informatie over de bij ons geldende coronamaatregelen. 

Naar de film? Donderdag is Aznavour, le regard de Charles bij ons te zien, een bijzondere documentaire van de legendarische Franse zanger, liedjesschrijver en acteur Charles Aznavour. Ook vertonen we What Drives Us die avond, een documentaire over Dave Grohl (Foo Fighters). Wees daarnaast welkom bij onze nieuwste expositie The Art of Escapism, die nog tot en met 15 juli gratis in onze expo-ruimte is te zien. En in ons naastgelegen café MILK kun je weer terecht voor een koffie, borrel en bite van woensdag tot en met zondag. Bekijk onze agenda voor een compleet overzicht van alle coronaproof programma's. 

Online programmering
Heb je onze nieuwe podcastserie Stir It Up al gecheckt? Hierin gaat radio-dj Angelique Houtveen in gesprek met verschillende artiesten over hun muziek. Samen gaan ze dieper in op het maakproces, de teksten en de boodschap. 

Check voor een overzicht van alle online programmering en meer informatie onze agenda.

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!