Melkweg in tijden van corona

Vanwege de huidige maatregelen rondom het coronavirus kan onze reguliere programmering tot en met tenminste dinsdag 25 januari geen doorgang vinden. Indien je kaarten hebt gekocht voor een show of film die niet meer door kan gaan, dan ontvang je in de loop van de komende weken per mail een bericht met meer informatie. Voor meer informatie over onze programmering verwijzen we je graag naar onze agenda.

We wensen iedereen het beste voor de komende periode en hopen jullie snel weer te mogen verwelkomen!

Melkweg Online
Het is gelukkig ook nog steeds mogelijk om de Melkweg bij je in huis te halen. Via melkweg.nl/online kan je verschillende dj sets, podcasts, optredens en panels van het afgelopen jaar terugkijken!

Steun de Melkweg
Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn sinds het begin van de coronacrisis noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor de Melkweg betekent en hoe je ons met een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!