RADAR - DI 10 APR

Rimon / Roufaida / Luna Mae

Hoe krijg jij de vetste nieuwe acts op je radar? Melkweg duikt voor jou de kroegen, buurthuizen, thuisstudio’s en oefenruimtes in op zoek naar de parels tussen de schelpen. Ontdek nieuwe muziek tijdens RADAR! Maandelijks in Melkweg Upstairs. 

Er zijn drie acts door Melkweg geselecteerd die al goed naam aan het maken zijn in de Nederlandse muziekindustrie:

Rimon - Met haar roots diep in Oost Afrika, is Rimon recht voor haar raap. Of dat nou via zang, dans of gefluisterde woorden is: Deze 20-jarige is empowering en inspireert. Ze mag dan wel jong zijn, maar weet precies waar ze naartoe wilt in het leven. Haar eerste single 'Grace' is al het universum ingeslingerd. 

Roufaida - Klinkt als? Niet per se iets dat je eerder gehoord hebt. Maar verwijzingen naar Portishead en Björk worden wel eens gemaakt. Ritmisch, warm en dansbaar. 

Luna Mae - In 2015 bracht Luna Mae haar debuut EP ‘Sky’ uit. In de tussentijd heeft ze niet stil gezeten. Zo kreeg ze bekendheid als backingvocalist bij Waylon, Glennis Grace, Typhoon, DeuXperience & Ronnie Flex, maar nog liever staat ze zelf op de voorgrond. Momenteel legt Luna Mae de laatste hand aan haar EP. 

Programma