Jouw bezoek aan Melkweg

Een update naar aanleiding van de persconferentie van dinsdagavond 13 oktober lees je hier.

Eindelijk mogen we onze deuren weer openen voor publiek en dus zijn we onze agenda met nieuwe programma’s aan het vullen! Zo kun je de komende maanden genieten van intieme sessies met onder andere Halcyon, Ares, Faces on TV én staan er diverse films op de planning. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van de programma’s die binnenkort plaatsvinden. 

Bij alle programma’s volgen we het coronaprotocol van onze branchevereniging VNPF en houden op deze wijze rekening met de richtlijnen van de overheid en RIVM. Dat houdt in dat een bezoek aan de Melkweg er anders uit zal zien dan je gewend bent. Zo laten we bijvoorbeeld minder mensen toe in de zaal, zodat er voor iedereen een zitplek is én er anderhalve meter afstand tot andere bezoekers gehouden kan worden. Tevens is het dragen van een mondkapje tijdens je bezoek verplicht. Lees hier verder over onze aangepaste huisregels en aanvullende informatie over je bezoek in tijden van corona. 

Opgeschorte programma’s in verband met corona

Vanwege het eerdere verbod op evenementen en bijeenkomsten en de richtlijnen die op dit moment nog steeds gelden, hebben we onze reguliere programmering tot tenminste 1 september 2020 moeten opschorten en gelden er op dit moment nog steeds aanvullende maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden worden er nog steeds programma's verplaatst, ook na 1 september. Waar mogelijk zijn we met artiesten en organisaties op zoek gegaan naar nieuwe data voor deze uitgestelde programma’s. Dat is in veel gevallen gelukt! Op deze pagina kun je een overzicht vinden van de programma’s waar inmiddels een nieuwe datum voor gevonden is. We vullen dit overzicht regelmatig aan, want er komen nog bijna dagelijkse nieuwe data bij. Voor meer informatie over wat je kunt doen indien je verhinderd bent op de nieuwe datum of indien het programma dat je zou bezoeken wordt afgelast, verwijzen we je naar deze pagina.

Alle overige concerten en programma's vinden vooralsnog op reguliere wijze plaats. We blijven programma's aankondigen in de hoop dat we tegen die tijd zonder coronaprotocol evenementen kunnen organiseren.

Steun de Melkweg

Honderden concerten, clubnachten, voorstellingen, cinemavertoningen en exposities zijn de afgelopen maanden noodgedwongen verplaatst of afgelast. De impact van het verlies van inkomsten voor artiesten, kunstenaars en ons als organisatie is enorm en heeft grote gevolgen voor iedereen die werkzaam is in de wereld van de popmuziek. Op deze pagina leggen we uit wat de impact van de coronacrisis voor is en hoe je ons door middel van een donatie kunt helpen om ook in de toekomst ruimte te blijven bieden aan veelbelovende jonge artiesten, kunstenaars en beeldmakers!