SERVICEMEDEWERKER

Geef jij bezoekers graag een onvergetelijke tijd in de Melkweg? Solliciteer dan nu als Servicemedewerker!

Over de functie
Wil je aan de slag op een plek waar geen dag hetzelfde is en bijdragen aan een onvergetelijke avond voor onze bezoekers? Dan hebben wij dé job voor jou, want op onze afdeling publieksdiensten zijn we op zoek naar parttime servicemedewerkers!
Als Servicemedewerker wordt je ingezet op diverse plekken in de Melkweg waarbij serviceverlening aan ons publiek nodig is: achter de kassa, bij de servicebalie, de garderobe of bij de toegangscontrole. Tijdens onze diverse programma’s, zoals concerten en clubnachten, ben je verantwoordelijk voor een vriendelijke en hulpvaardige ontvangst van onze bezoekers. De Melkweg is vrijwel dagelijks geopend, maar het drukst is het in het weekend. In deze functie heb je veel contact met collega’s en publiek.

Wat neem je mee

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Je bent beschikbaar voor 2 à 3 shifts in de week, waaronder minimaal één nacht en één weekend-shift;
  • Je bent woonachtig in (omgeving) Amsterdam;
  • Je bent gek op muziek en gezellige collega’s;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.
     

Wat krijg je van ons?
In de Melkweg komen subculturen samen. Onze drempel is laag, want deze plek is van iedereen. Bij ons ontmoet je jonge geesten die tegen de stroom in en dwars door hokjes heen gaan. Dat kan alleen als iedereen zich welkom voelt. Als we onze verschillen onderzoeken en vieren, om er een beter mens en fijnere plek van te worden. Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, dat neem je mee naar waar we samen naartoe gaan! Wil jij met ons meebouwen? Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren! Als Servicemedewerker krijg jij een salaris in salarisschaal 2 van de CAO VNPF (€12,12 - €13,69 per uur). Naast alle arbeidsvoorwaarden uit de CAO VNPF, mag je als Melkwegmedewerker gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen!

Solliciteer
Wil je ons team komen versterken als Servicemedewerker? Dan horen we graag van je! Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je contact opnemen via diana@melkweg.nl.

Klik op de onderstaande knop om te solliciteren als Servicemedewerker!