StagiairLichtTechniek

Op de technische afdeling van Melkweg zijn we op zoek naar een Stagiair Licht Techniek. Het betreft een stage voor minimaal 32 - 40 uur in de week voor een periode van ongeveer 5 maanden.

Over de stage
Als stagiair heb je een ondersteunende rol binnen de afdeling techniek en help je ons bij de dagelijkse werkzaamheden. Gedurende je stage leer je alle technische aspecten van de show kennen en krijg je mogelijkheid om werkervaring op te doen binnen een poppodium. Je leert omgaan met externe crews, artiesten en organiserende partijen. Je werkt in toenemende mate zelfstandig onder begeleiding van Hoofd Techniek en de rest van het technisch team. Ook is er ruimte voor verdieping en opdrachten vanuit de opleiding. Momenteel zijn we op zoek naar stagiairs voor de stageperiode februari 2024 - juni 2024.

Welke achtergrond heb je nodig om deze stage te kunnen lopen?

  • Je volgt een relevante MBO of HBO opleiding;
  • Je bent minimaal 32 tot 40 uur per week beschikbaar voor een periode van ongeveer 5 maanden van februari 2024 tot juni 2024.
  • Je hebt kennis van (de uitvoerende kant van) licht techniek;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met cultuur in het algemeen en de brede programmering van de Melkweg in het bijzonder;
  • Je woont in Amsterdam of omgeving;
  • Je bent minimaal 18 jaar of ouder en bereid om in de avonduren stage te lopen.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leerzame en uitdagende stage in een dynamische, informele omgeving waar je de ruimte krijgt om jouw talenten verder te ontwikkelen. Je krijgt een stagevergoeding van €300,- per maand. Daarnaast kan je als stagiair bij Melkweg gratis naar concerten, clubnachten en voorstellingen.  

Reageren
Iets voor jou? Reageer dan via de onderstaande knop voor 17 december!
Heb je nog vragen n.a.v. deze vacature, dan kun je contact opnemen met Dan Joyce via Dan@melkweg.nl.