Ashe

Ashe

Max

Price € 24,15*

Tickets

Dit is het verplaatste programma van 16 september 2021, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Ashe

De 28-jarige singer-songwriter Ashe uit Californië maakt komende juni haar Nederlandse live-debuut bij ons in de Max. Haar gloednieuwe album 'Ashlyn' is gevuld met waanzinnig moderne popliedjes en melodieën die van de ene regel naar de andere overspringen van kinderlijke eenvoud naar geraffineerde complexiteit.  De lyrics zijn soms misschien weemoedig of boos (we vermoeden dat de oorspronkelijke tekst in "Me Without You" misschien niet "go find yourself" was), maar er zit warmte in, zelfs in het hartverscheurende "Ryne's Song," voor een broer die vorig jaar overleed. Al met al een zeer bijzonder debuutalbum van een reusachtig jong talent wiens debuut je niet wil missen. Dit wordt een hele grote!

  • Het volledige tijdschema wordt hier vermeld zodra het rond is.

    Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.
  • Tweet this

Melkweg recommends