Beartooth

Beartooth

Max

Price € 26,45*

Sold Out

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Beartooth

supports: The Amity Affliction / Higher Power

Wat voor multi-instrumentalist en producer Caleb Shomo begon als artistieke zelfmedicatie in zijn kelderstudio, zonder ambities of grootse plannen, nam snel een andere wending. En zelfs nu Beartooth immens populair is en is uitgegroeid tot een award winning, headlining act, blijft Beartooth’s muziek en boodschap heel persoonlijk. Deze felle toewijding, openheid, authenticiteit en rauwe furie van frontman Caleb staat nog steeds centraal in alles wat Beartooth vertegenwoordigt.

Het derde album van Beartooth, getiteld Entitled Disease, is naast super catchy dan ook een donkere referentie naar de strijd van frontman Caleb met zijn eigen depressies. 

Met dit album op zak komt  Beartooth Dinsdag 3 maart naar Melkweg, dat beloofd één grote uitzinnige moshpit te worden.

 • Het is niet toegestaan om eerder dan twee uur voorafgaand aan de opening van de zaal naar de Melkweg te komen, dit vanwege veiligheid en om de overlast voor onze omgeving te beperken.

  19:00 Zaal open
  19:30 Higher Power
  20:30 The Amity Affliction
  21:45 Beartooth
 • Spotify
 • Tweet this
Beartooth - Disease (Official Music Video)

Melkweg recommends