Calundé

Calundé

Calundé presents: The Unconditional Ones

Upstairs
€ 0
Sold Out

Houd rekening met de eventueel dan geldende coronamaatregelen.

Please note: this event has already taken place

Calundé

Calundé presents: The Unconditional Ones

Let op: voor toegang tot dit evenement dien je een geldig coronavaccinatiebewijs, een geldig coronaherstelbewijs of een negatieve testuitslag te kunnen tonen bij onze entree. 

Calundé is het veelbelovende project van Cas Erkeland (21), gevestigd in Tilburg. Hij produceert, zingt, speelt gitaar, en schrijft zijn eigen nummers. Het is kenmerkend voor zowel het talent als de visie die de jonge artiest bezit, die de creatieve zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft. Zijn jarenlange ervaring als elektronische producer in combinatie met zijn liefde voor de organische geluiden van indie en soul zijn tekenend voor zijn geluid.

Het mini-album ‘The Unconditional Ones’ (17 september), streeft naar schoonheid, is eerlijk en zoekt op een intuïtieve manier de balans tussen vernieuwing en nostalgie. Naast muzikale invloeden uit veelal de jaren 80 laat Calundé zich inspireren door thema’s die doorvlochten zijn met het dagelijkse leven van een 21-jarige. Zo schrijft Calundé op zelfkritische wijze en met een filosofische insteek over verandering, uniciteit, relaties, groei en spontaniteit.

Calundé is getekend bij het independent label Nine And A Half waar hij naar aanloop van het mini-album de singles ‘Feathers’, ‘We Should’, ‘Compromise’ en ‘Found Without Searching uitbracht’. In juni verscheen zijn samenwerking ‘Higher’ met Melle Jutte.


Melkweg recommends