Early B / Van Pletzen / Wowi

Early B / Van Pletzen / Wowi

South Africa presents

OZ

Price € 18,40*

Dit is het verplaatste programma van 8 mei 2020, dat vanwege de maatregelen rondom het coronavirus op de oorspronkelijke datum geen doorgang kon vinden. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Early B / Van Pletzen / Wowi

South Africa presents

Dit is het verplaatste cencert van 1 december.

Bereid je voor op een wilde nacht met drie van de grootste namen in de Afrikaanse muziekscene voor één nacht onze OZ overnemen! Zuid-Afrika presenteert: Early B, Van Pletzen en wowi live on stage. A match made in heaven! Deze gevaarlijk combinatie geeft het publiek een energiek optreden die het beste wat zij afzonderlijk te bieden hebben combineert in één.  Tevens releasen ze allen vóór deze show nog nieuwe muziek.

Meester van lyrische flow en komische punchlines: Early B is uitgegroeid tot een gewilde naam op evenementen en festivals in heel Zuid-Afrika. De tweetalige rapartiest heeft zichzelf sterk geprofileerd met behulp van community en actueel gedreven teksten over een fusie van hiphop en dance beats. De opzwepende deuntjes in combinatie met zijn immense aanwezigheid op het podium en zijn energieke liveoptredens belooft wat!

Van Pletzen is een duo producers genaamd Peach Van Pletzen en Matthieu “Nik Nax” Auriacombe. Ze hebben veel van de grootste hits in Zuid-Afrika medemogelijk gemaakt en creëren nu hun eigen unieke stroming van feel good dance music met een productionele waarde die zij zelf beschrijven als ‘a kak lekker vibe’. Van Pletzen heeft een solide following opgebouwd die geen genoeg kan krijgen van hun satirisch muziekvideo's, vlijmscherpe humor en sociaal commentaar. Zij hebben tevens zojuist hun gloednieuwe single en muziekvideo uitgebracht getiteld ‘Jy Bly Stil’ featuring Jack Parrow! 

Rovan Simmons alias Wowi, geboren op Curaçao en opgegroeid in het attractieve Schiedam. Met zijn diepe stem vermoed je niet dat Wowi de juiste hoge noten kan raken maar ook voor je kan rappen. Nederlandstalige Pop/Urban met een karakter dat hij heeft vanuit de Caribische Zee is een goede omschrijving voor de muziek die hij maakt. Wowi releasde op 6 september 2019 zijn eerste EP genaamd Climax. Een EP bestaande uit 5 nummers die zijn veelzijdigheid  tot uiting laat komen. In de eerste week van 2020 werd Wowi benoemd tot Artist of The Week bij radiozender FunX.

  • 19:30 Zaal open
    20:00 Wowi
    21:00 VAN PLETZEN & EARLY B
  • Tweet this
Van Pletzen


Melkweg recommends