Giant Rooks

Giant Rooks

ROOKERY tour 2022

OZ

Price € 18,40*

Moved

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 28 april 2020 naar 8 april 2021 naar 9 maart 2022 en wordt nu verplaatst naar 11 juni 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum. // Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Giant Rooks

ROOKERY tour 2022

Giant Rooks behoort tot een van die bands die nog zónder debuutalbum Europese clubshows uitverkoopt. Deze jonge band uit Hamm (Duitsland) maakt opzwepende, intieme en vooral tijdloze indiepop, die in combinatie met de krachtige stem van zanger Frederik Rabe enthousiast wordt vergeleken met alt-J en The Kooks. Niet heel vreemd dat de heren met nieuwe energie en nieuw materiaal uitwijken naar de grotere podia, met een show in onze OZ.  Afgelopen zomer brachten de mannen langverwacht debuutalbum "Rookery" uit, waarvoor ze de studio indoken met producer Dan Grech-Marguerat (Lana del Rey en The Killers). Het resultaat mag er zeker wezen, en belooft niets meer dan goeds voor deze avond!

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this


Melkweg recommends