Indian Askin Videoclip Premiere

Indian Askin Videoclip Premiere

In samenwerking met The Daily Indie

Cinema

Price € 5,70

Valid for Cineville

Please note: this event has already taken place

Indian Askin Videoclip Premiere

In samenwerking met The Daily Indie

Indian Askin is terug met de release van hun nieuwe track 'I Feel Something'. Dit nummer is gelijk het eerste geluid van het nieuwe album. En bij een nieuw werk hoort natuurlijk ook een nieuwe videoclip!

Woensdag 13 juni organiseren Melkweg Cinema en The Daily Indie de exclusieve voorpremière van de video voor een select gezelschap. Samen met de band belijk je de video, met een korte introductie door regisseur Patrick Mere. Na de première zal Indian Askin een live set spelen.

Ook zal de limited vinyl single van 'I Feel Something' te koop zijn.

 
 

OVER INDIAN ASKIN
In 2016 bracht Indian Askin hun succesvolle debuutalbum Sea Of Ethanol uit, die gelijk binnen kwam op #8 in de Album Charts in Nederland. Het album werd lovend ontvangen en de band werd meermaals genoemd als veelbelovend nieuw talent. Ze wonnen uiteindelijk zelfs de Edison in de gelijknamige categorie.
 
Indian Askin heeft inmiddels meerdere succesvolle clubtours op hun naam staan. Zo stonden ze in het voorprogramma van bands als Maximo Park, Foals, De Staat en Kensington en speelden ze meer dan 50 festival shows, waaronder Eurosonic, Best Kept Secret, Paaspop, Zwarte Cross en in een overvolle tent op LowLands. Ook buiten de landsgrenzen hebben ze hun eerste stappen al gezet met shows in Duitsland, de UK, Tsjechië, Litouwen, Frankrijk & België. Met de singles Answer, Really Wanna Tell You, Asshole Down en Better One was Indian Askin veel te horen op 3FM. Zij verkozen de band tot Serious Talent en zij kozen er op hun beurt voor om hen te representeren als radio station op Eurosonic Festival 2017.

Indian Askin - Really Wanna Tell You