Me First and The Gimme Gimmes

Me First and The Gimme Gimmes

Max

Price € 29,90*

Moved

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 12 mei 2020 en daarna vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is verplaatst naar 31 mei 2021 en toen naar 2 september 2021. Op dit moment gelden er nog steeds maatregelen met betrekking tot het organiseren van evenementen. Om deze reden is het helaas niet mogelijk om dit programma op de nieuwe geplande datum te laten plaatsvinden en zijn we genoodzaakt het te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail zodra deze nieuwe datum bekend is, in dit bericht is ook meer informatie te vinden over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

Me First and The Gimme Gimmes

+ Face to Face

De grootste coverband in punkrockland Me First and the Gimme Gimmes komt de slingers ophangen in onze Max! Het sterrenensemble met leden van Swingin 'Utters, NOFX, Foo Fighters en Lagwagon tovert de meest onwaarschijnlijke nummers om tot melodieuze, vlijmscherpe punkrock anthems en verandert iedere zaal in een uitbundige mierenhoop. Deze punkrock-iconen doen al jaren wat ze zelf willen, en met Me First And The Gimme Gimmes is dat het naspelen van niet voor de hand liggende artiesten als Paul Simon, Elton John en Barry Manilow in zijn eigen onmiskenbare stijl.

Genres als R&B, country en zelfs showtunes gaan op de schop, en op hun meest recente en achtste album 'Are We Not Men? We Are Diva!' schitterde zelfs een cover versie van 'Karma Chameleon'.

Als support slepen ze SoCal-punk legend Face to Face mee de bus in!
Deze band is al sinds de 90s één van de belangrijkere punkrockbands uit Californië, samen met acts als Green Day, The Offspring, NOFX en Pennywise. De band bracht albums uit op Fat Mike’s Fat Wreck Chords, Vagrant Records en major A&M Records en scoorde een dikke highschool hit met ‘Disconnected’. Inmiddels stiefelt Face to Face rap op zijn 30ste verjaardag af.
Daarom verscheen er vorig jaar een live album in de Fat Wreck Chords ’Live in a Dive serie. In 39 minuten 12 nummers schieten ze hun hele punk carrière door! Hoog tijd voor weer eens een avondje swingende punkrock met deze heren!
Op 2 september rollen deze Amerikanen samen met Me First and the Gimme Gimmies de tourbus uit op onze stoep, en reken er maar op dat ze inmiddels héél veel zin hebben in een feestje! Don’t say we didn’t warn you.
  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends