Pearl Jam UK

Pearl Jam UK

OZ

Price € 23*

Tickets

Dit programma is vanwege de maatregelen rondom het coronavirus in eerste instantie verplaatst van 20 maart 2020 naar 16 oktober 2020 en wordt nu verplaatst naar 22 oktober 2021. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Pearl Jam UK

Op 22 Oktober 1990 stond in het benauwde Off Ramp Cafe in Seattle de band Mookie Blaylock op de planken. De band bestond toen pas zes dagen en kort na deze show werd de naam verandert naar Pearl Jam. Niemand had toen kunnen weten dat ze op dat moment keken naar een band die uiteindelijk zou uitgroeien tot wereldformaat. Precies een jaar na dit optreden verscheen Pearl Jam's debuut album Ten.

Vrijdag 22 Oktober 2021 vieren wij samen met Pearl Jam UK dat het precies 31 jaar geleden is dat de band voor het eerst op de buhne stond, maar ook de 30ste verjaardag van het album Ten.

Pearl Jam UK is de beste en meest succesvolle Pearl Jam cover band ter wereld. Eddie lijkt ook echt op de echte Eddie inclusief de grunge look! De optredens van Pearl Jam UK zijn intens en pakkend en absoluut de beste tribute uitvoering van de Pearl Jam catalogus. Ze touren internationaal, spelen voor uitverkochte zalen, op grote festivals, en voor duizenden fans! Een feest der herkenning voor iedere grote Pearl Jam fan! 

  • 19:30 Zaal open
    20:30 Pearl Jam UK
  • Tweet this

Melkweg recommends