Poppy

Poppy

FLUXTOUR

Max

Price € 23*

Tickets

VIP ticket

Price € 190

Dit is het programma dat oorspronkelijk gepland stond op 17 maart 2020, en daarna vanwege maatregelen omtrent het coronavirus is verplaatst naar 1 december 2020, 30 januari, 24 november en nu 2 december 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een mail over wat te doen bij verhindering.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Poppy

FLUXTOUR

Postgenre-sensatie Poppy verscheen op het internet-toneel met een reeks bizarre video’s waaronder de hyperpopulaire ‘I am Poppy’-video. Ze verruilde het internet voor de studio en bracht in 2017 haar veelgeprezen studiodebuut 'Poppy.Computer' uit. Het indrukwekkende debuut, dat haar volgens New York Magazine de titel 'Warhol van het YouTube-tijdperk' opleverde, leidde tot de uitverkochte Poppy.Computer Tour. In 2018 kwam het vervolg ‘Am I A Girl’ uit en Poppy de popster was in cement gegoten. Ze werkte al samen met Diplo en Grimes en staat hoog op vele ‘best dressed’ lijstjes van modebladen.

 In 2018 kwam het vervolg ‘Am I A Girl’ uit en Poppy de popster was in cement gegoten. Ze werkte al samen met Diplo en Grimes en staat hoog op vele ‘best dressed’ lijstjes van modebladen. Poppy maakt -uiteraard- popmuziek, maar met de intrigerende robotachtige sfeer die voortkomt uit haar YouTube-persoonlijkheid. Wie is Poppy? Komt dat zien. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends