• Concert

RADAR x THE GOOD NOISE

Nairo / De$tiney / Ebony Winter

UP

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 10,35
  • Free for year members

19:00 Doors 19:30 Nairo 20:00 De$tiney 21:00 Ebony Winter

Poldertheater & Melkweg RADAR presenteren: THE GOOD NOISE. Een project waarin jongeren met een passie voor muziek de kans krijgen om samen met professionals uit de muziekwereld een eigen nummer op te nemen. Het traject begeleidt de jongeren van begin tot eind; ze schrijven hun eigen lyrics, nemen een videoclip op en maken een gezamenlijk album. Het project wordt afgesloten met een concert, wat afgelopen jaar in de Melkweg plaats vond, waar voor het eerste hun nummer performen voor het publiek. 

THE GOOD NOISE draait om empowerment, het ontwikkelen van talen en jongeren de kansen hún geluid en verhaal te laten horen! 

Nairo 
De talentvolle artiest die zijn gevoelens uit in zijn muziek, hij houdt er niet echt van om met mensen te praten over zijn problemen dus praat hij met de mic en zo zijn de meeste tunes van hem tot stand gekomen. Het moment dat Nairo voor het eerst in de Melkweg stond wist hij zeker: dit wil ik vaker doen. "Mijn doel is om bekender te worden, omdat ik al deze rappers van nu zat ben als ik eerlijk moet zijn de mensen hebben iemand nodig die muziek wel nog waardeert."

Ebony Winter
Ebony swingt tussen de genres Soul en R&B. Met haar Sunday vibe, rauwe stemgeluid, geïnspireerd door Tori Kelly heeft zij haar eigen stijl ontwikkeld. opgegroeid met soul en R&B van artiesten zoals Lauryn Hill, Michael Jackson en Stevie Wonder. Ze heeft op meerdere podia veroverd door haar rauwe stemgeluid zoals het Jazzfestival en De Doelen in Rotterdam. De singer-songwriter viel alleen maar meer in de smaak na haar debuut op nationale televisie toen ze live in de uitzending van Humberto Tan het nummer ‘Don’t You Worry ‘Bout A Thing’ van Stevie Wonder had gezongen. In maart heeft zij haar nieuwe single ‘Celebrate’ uitgebracht

De$tiney
Als klein meisje begon De$tiney liedjes te schrijven vanuit een poëtisch perspectief waar ze de invloeden van Afro en gospel in wist te verwerken. De$tiney verwerkt haar dagelijkse struggles in haar eigenzinnige stijl die hiphop met R&B combineert. Dit jonge talent uit Amsterdam-West heeft geen blad voor haar mond wat resulteert in karakteristieke nummers.