• Concert

RADAR x PRIDE

Onkruid, Sono & PXRPLE JAZZ

Upstairs

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 10,35
  • Free for year members

19:00 Doors 19:30 Onkruid 20:30 Sono 21:30 PXRPLE JAZZ

Bij Melkweg RADAR ontdek je de nieuwste acts van het moment, live vanuit de Upstairs!
Op vrijdagavond 28 juli betreden Onkruid, Sono & PXRPLE JAZZ het podium tijdens de Melkweg RADAR x PRIDE editie! Bereid je voor op een avond vol vreugde, liefde en trots, waarbij deze artiesten samenkomen om een onvergetelijke muzikale viering te brengen.

Onkruid 
Onkruid is een Nederlandstalig electropop duo met kleurrijke beats en speelse teksten over liefde, feesten, ruimteschepen en de wooncrisis. De groep ontstond in maart 2020, toen de leden vanwege de pandemie door hadden dat ze voorlopig thuis moesten blijven. Een week later maakte het duo hun eerste track: “Op Sandalen in de Club”. Drie EPs en een debuutplaat verder weet Onkruid nog altijd een goede balans te vinden tussen humor, frustratie, dansbaarheid en catchy songwriting. Hun liveshows zitten vol jeugdige energie, bouncy dansmoves en flamboyante outfits, die visueel worden ondersteund door kunstcollectief Klokpack6ix.

Sono
Sono is een Nederlandse artiest bekend om hun ontroerende muziek en diepzinnige songteksten. Hun unieke stijl combineert indie, pop/rock en R&B, met persoonlijke teksten over liefde, hartzeer en geestelijke gezondheid. Hun muziek wordt gekenmerkt door beklijvende melodieën en emotionele vocalen die diep resoneren met het publiek. Na de release van debuutsong "BBY Come Closer" heeft Sono inmiddels een zoware fanbase opgebouwd. Sono gebruikt muziek als een middel voor positieve verandering en blijft verbinding maken met het publiek met hun unieke stijl en emotionele teksten.

PXRPLE JAZZ
De multigetalenteerde PXRPLE JAZZ viert met trots diversiteit. Als queer woman of colour en spirituele ziel is ze niet bang om haar gedachtes te spreken. Door invloeden uit oude soul en alternatieve R&B te combineren met donkere beats, weet ze haar luisteraars mee te nemen naar hogere sferen. Het resultaat is een unieke, eclectische sound die terugkeert in haar dromerige R&B nummers. Laat haar kleurrijke persoonlijkheid je meenemen naar een andere wereld!

This event is part of Pride & Prejudice. Discover more here!