• Concert

RADAR x Vanguard

NEEMA NEKESA / ROBYN FLORENCE / KODY CHAMBERS

UP

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 10,35
  • Free for year members

19:00 Doors 19:30 Neema Nekesa 20:30 Kody Chambers 21:30 Robyn Florence

Bij Melkweg RADAR ontdek je de hotste nieuwe acts van het moment, live vanuit de Upstairs! Voor de editie van 9 februari slaan we de handen ineen met Vanguard: een platform ter ondersteuning van lokale artiesten die cross-over muziek maken. Deze soulful editie introduceert drie artiesten die Nederland hun thuis noemen maar er oorspronkelijk niet zijn geboren. Verwacht een mengelmoes van soul, jazz en andere muziek invloeden van over de hele wereld.

Kody Chambers
Kody Chambers is geboren en opgegroeid in Toronto maar vestigt zich nu in Amsterdam. De zanger, componist én trompetist haalt zijn inspiratie uit onder andere soul zangers Marvin Gaye en D'Angelo, en combineert zijn smoky sound met progressieve sonische geluiden. Afgelopen bracht hij zijn debuut EP, 'Water Songs', uit, een mix van funk, soul en jazz die Kody zelf heeft geproduceerd!

Neema
Van Toronto naar Ethiopië! Neema is geboren in Addis Abeba maar groeide op in Zeeland. Deze samensmelting van twee totaal verschillende werelden leidt tot een krachtige sound. In juli 2020 verscheen haar eerste single, 'Feel Me', en niet veel later volgde haar debuut EP 'Lost'. Met vloeiende neo-soul en R&B sounds en een indrukwekkende stem is Neema dé artiest om in de gaten te houden!

Robyn Florence
En tot slot de in Engeland geboren Robyn Florence. In 2023 kwam ze na het uitbrengen van meerdere singles uiteindelijk met haar debuut EP: 'Rêverie'. Haar inspiratiebronnen, soul legends Nina Simone, Sade en Lianne La Havas, zijn overduidelijk terug te horen in haar sound. Robyn haar muziek hebben al de radio en tv in Nederland en Engeland bereikt en nu kan je haar zien tijdens deze soulful editie van RADAR!