• Concert

Rens, Jaïr & Ome Uncle

Support: Sachee / Lenny van Hout / Kurashi Soundsystem

OZ

Please note: this event has already taken place

  • Price:
  • € 14,40
  • € 11,50 CJP
  • Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

19:30 Doors 19:30 Kurashi Soundsystem 20:15 Sachee 21:00 Lenny van Hout 21:10 RENS, JAÏR & OME UNCLE 22:15 Kurashi Soundsystem

Het vunzige trio Rens, Jaïr & Ome Uncle uit Amsterdam, bekend van energieke, passievolle en soms lichtelijk bezwete live shows, geeft op 9 mei de meest baldadige beleving van de Benelux. Van zoete wegdromers naar spreekwoordelijke sloopkogels, het trio presenteert een dynamische mix van oldschool r&b, Nederhop en elektronische pop. De stuwende producties en pakkende zanglijnen vertalen zich op het podium tot theatrale hiphop en performance art. Het laatste album ‘Staart van de Draak’ is de mix van een charismatisch en chaotisch feestje en schiet daarbij alle kanten op maar vliegt niet uit de bocht. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten. Op 9 mei spelen de heren hun 100ste en grootste show in de OZ, tevens is deze avond de release party van de nieuwe plaat ‘RJO 3’

Op deze avond neemt het trio Rens, Jaïr & Ome Uncle de volgende acts mee:

Sachee

Briljante geesten en uitstekende vibes: de band Sachee is gevormd uit een groep van negen vrienden met een passie om epische en energieke muziek te maken. Ooit bij elkaar gekomen via CvA Amsterdam merkten de leden dat ze samen perfect resoneerden en besloten Sachee te vormen. Puttend uit de roots van hiphop, R&B, funk en rock, maakt het niet uit wat je muzikale smaak is; Sachee zal je voeten laten bewegen en je ziel doen schudden. Hun inspiratiebronnen zijn Anderson. Paak, A Tribe Called Quest en Childish Gambino.

Lenny van Hout

Lenny is een schrijver die jou met fascinerende poëzie brengt naar zijn realiteit. Hij probeert je te laten lachen, raken of een tikkeltje ongemakkelijk te maken. Een performance vol onzekerheid, zelfreflectie en gezelligheid.

Kurashi Soundsystem

Kurashi Collective interpreteert haar culturele achtergronden en ervaringen uit het verleden op geheel eigen wijze en past deze op creatieve, frisse en persoonlijke wijze toe. Deze invulling varieert van mode tot cultuur en muziek. Het aanbieden van een unieke mix van Caribische, Latijnse, Afrikaanse en Europese invloeden weerspiegeld door muziek, mode en kunst.