The Black Mamba

The Black Mamba

Last Night in Amsterdam

OZ

Price € 19,55*

Moved

Dit programma kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus geen doorgang vinden op 17 januari 2022. Het programma is daarom verplaatst naar 27 oktober 2022. Kaarten en lidmaatschappen blijven geldig voor deze nieuwe datum, kaartkopers ontvangen per mail meer informatie over wat te doen bij verhindering op deze nieuwe datum.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has been moved

The Black Mamba

Last Night in Amsterdam

The Black Mamba komt naar Nederland! De Portugese formatie kenmerkt zich met een authentieke sound van blues, funk en soul doorkruist met de klanken van hun roots en inspiratie die zij onderweg tegenkomen. Zo heeft de Portugese band een bijzondere band met ons land, en Amsterdam in het bijzonder. Afgelopen mei stonden de mannen nog in Rotterdam als Eurovisie Songfestival-finalist met "Love Is On My Side", dat zij inspireerden op het levensverhaal van een prostituee in Amsterdam na een bezoek in onze hoofdstad drie jaar geleden. Ondanks dat haar leven absoluut niet was verlopen zoals zij ooit had gedroomd, vond de vrouw kracht en liefde om zich heen.

Haar verhaal en de reis maakte diepe indruk op de heren, en ze besloten hun vierde album "Last Night In Amsterdam"  ook hier op te nemen. Komend najaar brengen ze het resultaat live ten gehore in onze OZ. 

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends