The Murder Capital

The Murder Capital

OZ

Price € 16,70*

Sold Out

Deze show is uitverkocht, via ons officiële verkoopkanaal Ticketmaster zijn geen tickets meer verkrijgbaar. LET OP: er zijn veel oplichters actief op de diverse doorverkoopkanalen. We raden aan alleen tickets over te kopen van een persoon die je kent.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

The Murder Capital

support: Junior Brother

“De reeks singles die de post-punk revivalisten The Murder Capital dit jaar uitbrachten behoort tot de  opwindendste gitaarrock van 2019.”Kopte De Volkskrant over deze band uit Dublin en niets is minder waar. The Murder Capital is de nieuwste in een reeks hongerige Ierse rockbands die het land - en met name de hoofdstad Dublin- een nieuwe reputatie geven als broeinest van woeste gitaarmuziek. Debuutsingle ‘Feeling Fades’ liet een vergelijkbaar soort veelbelovende, brutale postpunk horen als snelgroeiende tijd- en stadgenoten Fontaines DC. Met debuutalbum ‘When I Have Fears’ laat de band het rijke spectrum van punk zien waar kwetsbaarheid en tegen dingen aan schoppen perfect samenkomen.

De Melkweg stelt met trots Liveurope voor, het eerste pan-Europese initiatief dat concertzalen ondersteunt bij de promotie van opkomend muzikaal talent uit Europa.

Liveurope support verschillende concertzalen bij het promoten van opkomende Europese artiesten.

Het platform is een label van kwaliteit voor live muziek venues die bijdragen aan Europese diversiteit. Liveurope wil een boost geven aan het programmeren van jonge Europese acts en het bereiken van een nieuw publiek. Opgericht in 2014, is Liveurope het eerste platform dat zich hier actief mee bezig houdt. 

Wie zijn de Liveurope members?

Liveurope brengt internationale zalen dichter bij elkaar binnen Europa. Het platform wordt gecoördineerd door Ancienne Belgique, concertzaal in het hart van Europa: Brussel. De concertzalen worden geselecteerd aan de hand van hun toewijding wat betreft het boeken van Europees talent en hun internationale reputatie. 

  • 19:00 zaal open
    19:30 Junior Brother
    20:30 The Murder Capital
  • Tweet this


Melkweg recommends