Tokyo Police Club

Tokyo Police Club

Upstairs

Price € 16,10*

Cancelled

Dit programma is eerder verplaatst van 22 mei 2020 naar 9 december 2020 en vervolgens naar 29 september 2021, maar kan vanwege de maatregelen rondom het coronavirus ook op de nieuwe datum geen doorgang vinden en het is helaas niet gelukt een nieuwe vervangende datum te vinden. Het wordt daarom afgelast. Kaartkopers ontvangen per mail bericht over de verdere afwikkeling van gekochte tickets.

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Tokyo Police Club

This is the rescheduled program from 22 May. Previously purchased tickets and memberships remain valid. Ticket buyers will receive additional information by half April about further settlement.

Tokyo Police Club is terug! De indieband uit Toronto debuteerde in 2006 met "A Lesson In Crime", een energieke EP waarmee de band zich in navolging van acts als The Strokes direct op de kaart wist te zetten. Na een radiostilte van zes jaar in ons land (de laatste show dateert alweer uit 2014) maken de Canadezen dit jaar hun langverwachte rentree met een tour door de UK én Europa. Ook met hun nieuwste album "TPC" (2018) volgen de mannen nog altijd geen muziektrends, en doken ze de studio in met producer Rob Schnapf (o.a. Beck, Elliott Smith & The Vines). En misschien was dat maar goed ook, want de plaat ontving vorig jaar een JUNO-nominatie voor "Alternative Album of the Year"!

  • The timetable will be listed here as soon as it is complete.
  • Tweet this

Melkweg recommends