Wilson & Wakeman

Wilson & Wakeman

Upstairs

Price € 20,15*

Free for year members

* Excl. € 4 (month)/€ 25 (year) required membership.

Please note: this event has already taken place

Wilson & Wakeman

Meteen na hun succesvolle akoestische shows zijn Wilson & Wakeman de studio ingedoken om een deel van de ontstane on stage chemie vast te leggen. Dit resulteerde in een volledig sessiealbum getiteld 'Stripped', dat op 11 januari 2019 zal verschijnen. Zanger en gitarist Wilson wordt begeleid door zanger, pianist én gitarist Adam Wakeman, en samen spelen zij niet alleen een selectie songs van eigen albums, maar ook van artiesten met wie zij in het verleden samengewerkt hebben. En natuurlijk werk van hun albums als duo.

Damian Wilson heeft zijn sporen verdiend bij progressieve rock bands en projecten als Headspace, Threshold, Ayreon en Rick Wakeman's English Rock Ensemble. Hij is een songwriter en een geweldige zanger. Hij werkte met Guy Fletcher en speelde zelfs de hoofdrol van Jean Valjean in de UK tour van Les Misérables!

Adam Wakeman staat bekend als de toetsenist van Ozzy Osbourne en Black Sabbath. Maar deze klassiek geschoolde pianist is ook de zoon van Yes-toetsenist Rick Wakeman waarmee hij 9 albums uitbracht. Hij laat zich niet beperken tot een bepaald genre, Adam’s muziek gaat van klassiek tot rock en beyond. Naast zijn bands Black Sabbath en Ozzy tourde hij ook intensief Travis, Annie Lennox, Will Young, Slash, 10CC en is hij actief als solo artiest. Vrijdag 5 april komen de twee rasartiesten naar Melkweg voor een show die je niet mag missen!

Damian Wilson & Adam Wakeman - When I Leave This Land

Melkweg recommends